voorbeeld-personaliseren-geboortekaartjes
HOE WERKT HET

STAP 1: KIES EEN KAARTJE

Kies een kaartje uit onze collectie er is een uitgebreide keuze. We hebben bovendien een uitgebreide collectie communiekaartjes.

STAP 2: BESTELLEN

Zodra je een kaartje hebt gevonden dat je mooi vindt kan je het bestellen via het bestelformulier. Je kan er al je wensen op doorgeven: kleuren, lettertypes, tekst, enz… De babyborrelkaartjes, wikkels, enz. kan je samen bestellen

BESTEL JE KAARTJES

STAP 3: DIGITALE PROEF

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst krijg je binnen de 5 werkdagen per e-mail een digitale proef van het kaartje en alle andere zaken die je besteld hebt. Als je opmerkingen of correcties hebt kan je die doorgeven. Als alles naar wens is geef je je goedkeuring (goed voor druk) en dan is het wachten op de geboorte van je kindje!

STAP 4: BETALING

De betaling moet op voorhand gebeuren. Heb je bijvoorbeeld graag je stickers en enveloppen op voorhand dan betaal je alvast dat deel. De rest moet betaald zijn voor de bevalling, hoeveel op voorhand dat kies je zelf maar de kaartjes worden niet gedrukt als ik geen betaling heb ontvangen.

STAP 5: DE BABY IS GEBOREN!

Jij (of je partner) stuurt me via mail of sms de gegevens door. Zodra ik deze ontvangen heb ga ik aan de slag. Ik doe altijd mijn uiterste best om alles zo snel mogelijk door te geven.

STAP 6: LEVERING / AFHALING

De kaartjes worden standaard geleverd door Bpost. Als ik de kaartjes op een werkdag voor de deadline van 12u kan doorgeven dan worden ze diezelfde dag nog gedrukt en eventueel verzonden. Kunnen de kaartjes pas in de namiddag doorgegeven worden dan zijn ze de volgende dag klaar en worden ze ook verzonden.

OPGELET: vermits bpost niet werkt op zaterdag worden kaartjes die doorgegeven worden op vrijdag pas maandag geleverd.

AFHALING IS GRATIS IN BRASSCHAAT en kan elke weekdag in de drukkerij te Brasschaat van 9u tot 18u.

OVER FLUFFYCLOUD
FACE TO FACE

Hebt u toch nog vragen of bespreekt u dit liever face to face bij een tasje koffie? Geen probleem! FluffyCloud geboortekaartjes is geen winkel maar uiteraard kan er altijd een afspraak worden gemaakt om mogelijkheden te bespreken en voorbeelden te bekijken.

COPYRIGHT

Alle ontwerpen van fluffycloud.be zijn ontworpen door Eve Kuypers – www.evekuypers.be en enkel verkrijgbaar via deze website. Namaken of kopiëren is bij wet verboden!

www.evekuypers.be
Profielfoto