Werkwijze - FluffyCloud Geboortekaartjes
20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
FLUFFYCLOUD WERKWIJZE & INFORMATIE
Aanpassen van kleur, tekst en lettertype zonder extra kosten

De kaartjes die getoond worden kunnen bijna allemaal aangepast worden naar het formaat dat jij wenst en/of naar een dubbele geplooide kaart.

Aan de hand van jou opmerkingen worden de kleuren, lettertypes, tekst, enz… aangepast in de mate van het mogelijke.

We hebben ook doopsuiker-, bedank- of babyborrelkaartjes in dezelfde stijl als het kaartje, gemakkelijk samen te bestellen met je kaartje.

Ook op korte termijn mogelijk!

personaliseren-geboortekaartjes

Hoe gaan we te werk?

STAP 1: KIES EEN KAARTJE

Kies een kaartje uit onze collectie er is een uitgebreide keuze. De geboortekaartjes zijn onderverdeeld in 3 categorieën: diertjes, vrolijk & kleurrijk en klassiek. We hebben bovendien een uitgebreide collectie communiekaartjes.

STAP 2: BESTELLEN

Zodra je een kaartje hebt gevonden dat je mooi vindt kan je het bestellen via het bestelformulier. Je kan er al je wensen op doorgeven: kleuren, lettertypes, tekst, enz… De babyborrelkaartjes, wikkels, enz. kan je samen bestellen

BESTELLEN

STAP 3: DIGITALE PROEF

Nadat je jou bestelling hebt geplaatst krijg je binnen de 5 werkdagen per e-mail een digitale proef van het kaartje. Als je opmerkingen of correcties hebt kan je die doorgeven. Als alles naar wens is geef je je goedkeuring (goed voor druk) en dan is het wachten op de geboorte van je kindje! Zodra het kindje geboren is bel je of sms (bij voorkeur) je me met de juiste gegevens.

STAP 4: LEVERING / AFHALING

De kaartjes worden standaard geleverd door Bpost (kostprijs 8€). Als de kaartjes ’s morgens kunnen besteld worden dan zijn ze in de namiddag klaar voor eventuele afhaling of worden ze de volgende dag geleverd. Kunnen de kaartjes pas in de namiddag besteld worden dan zijn ze de volgende dag klaar en de dag daarop worden ze geleverd.

OPGELET: vermits bpost niet werkt op zaterdag worden kaartjes die doorgegeven worden op vrijdag pas maandag geleverd.

AFHALING IS GRATIS IN BRASSCHAAT en kan elke weekdag in de drukkerij te Brasschaat van 9u tot 18u.

Over FluffyCloud

Face to face

Hebt u toch nog vragen of bespreekt u dit liever face to face bij een tasje koffie? Geen probleem! FluffyCloud geboortekaartjes is geen winkel maar uiteraard kan er altijd een afspraak worden gemaakt om mogelijkheden zoals ontwerp, kleur, papierkeuze enz. te bespreken.

Copyright

Alle ontwerpen van fluffycloud.be zijn ontworpen door Eve Kuypers – www.evekuypers.be en enkel verkrijgbaar via deze website. Namaken of kopiëren is bij wet verboden!

www.evekuypers.be
Profielfoto