Geboortekaartje op maat papegaaiduikers

Deze geboortekaart met papegaaiduikers op maat voor tweeling Noor & Lien is het derde kaartje dat ik voor Karlien en Jaimy maak. Zij hadden een stofje met papegaaiduikers en daarvan heb ik een bijpassend geboortekaartje gemaakt in dezelfde stijl als de twee vorige geboortekaartjes.

Geboortekaart op maat Idriss

Deze geboortekaart op maat voor baby Idriss is het tweede kaartje op maat dat ik voor Katie en Mehdi maak, zij hadden een voorbeeldje gezien en dit hebben we een beetje aangepast, de sneeuwvlokjes van hun vorig kaartje zijn hergebruikt maar voor de rest is het een totaal ander kaartje.

Geboortekaart op maat Matteo

Geboortekaartje op maat voor Matteo

De mama van Matteo had zelf al een klein ontwerpje gemaakt dus dat maakte mijn taak zeer gemakkelijk, ze wou graag met het kraftpapier werken en wit en zwart en een strikje moest er ook zeker bij en voila!

Geboortekaart op maat Emir

Geboortekaartje op maat voor Emir

Dit is het 3de geboortekaartje dat ik maak voor een zoontje van de familie Baskan-Coppens. Net zoals de 2 vorige kaartjes is het een eenvoudig, sober een stijlvol kaartje geworden. De kroontjes in goudfolie geven het een extra toets.

geboortekaartje-op-maat-giraf

Geboortekaart op maat Liene

De geboortekaart van Liene is op maat gemaakt. Het is een vrolijk kaartje met een leuke giraf op. Het geboortekaartje van zusje Merle was ook door FluffyCloud gemaakt en nu hadden de ouders graag hetzelfde kaartje gehad maar met een ander diertje op.

Ook een geboortekaartje met giraf? Bekijk het hier.

geboortekaart-op-maat-noud

Geboortekaart op maat Noud

Geboortekaartje op maat voor Noud.

Eerder had ik al het kaartje voor broertje Thijs gemaakt en de ouders wilden een nieuw kaartje voortbordurend op het vorige kaartje. De twee apen verbeelden de twee broertjes samen aan het spelen in de herfstbladeren.