Algemene voorwaarden

 1. AUTEURSRECHT/COPYRIGHT

  Alle ontwerpen, concepten, foto’s en drukwerk zijn en blijven eigendom van Eve Kuypers Graphic Design het geleverde ontwerp mag NIET aangepast, gedrukt of gereproduceerd worden zonder toestemming van Eve Kuypers Graphic Design, bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen. Het verwijderen van de vermelding © www.fluffycloud.be op de geboortekaartjes is hierdoor niet mogelijk.

 2. ANNULEREN

  Als u de bestelling wil annuleren zal bij de kaartjes uit de collectie een kost van 150 euro aangerekend worden vanaf het moment dat u een digitale proef van de kaart hebt ontvangen. Bij de kaartjes op maat dient bij annulatie het volledige bedrag van het ontwerp betaald te worden vanaf het moment dat u een digitale proef van de kaart hebt ontvangen.
  Van zodra er gedrukt is kan de bestelling niet meer geannuleerd worden, er kan geen terugbetaling meer gevraagd worden en het volledige factuurbedrag moet betaald worden.

 3. CONTENT

  Kijk de proeven goed na op spellingfouten en dergelijke. Er is een maximum van twee correctierondes voorzien. De productie wordt pas gestart na een schriftelijk goedkeuring van de definitieve opmaak. De klant is zelf verantwoordelijk voor de correctheid van deze gegevens. De uiteindelijke naam, geboortedatum, gewicht, lengte en materniteitskamer worden per e-mail (info@fluffycloud.be) of per sms (0474 764 239) doorgegeven.

 4. KLEUREN

  Een kleurverschil tussen het kaartje op scherm of geprint op een printer en de gedrukte versie is mogelijk. Ook kunnen er kleurverschillen zijn tussen het gedrukte kaartje en het babyborrelkaartje.

 5. LEVERING

  Transportkosten zijn niet inbegrepen in de prijzen van de kaartjes, alle pakketjes worden verstuurd met De Post, bpost of UPS, FluffyCloud geboortekaartjes is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen, leveringstermijnen zijn indicatief. Het drukwerk kan eventueel afgehaald worden in de drukkerij in Brasschaat (hou rekening met de openingsuren).

 6. BETALING

  Na goedkeuring van de digitale proef dient het totaalbedrag betaald worden. Er wordt niet gestart met drukken voor we de betaling ontvangen hebben.

 7. KLACHTEN

  Eventuele opmerkingen of klachten over het drukwerk moeten binnen de 24 uur na ontvangst van de goederen en zonder het gebruik van de kaartjes, gemeld worden via e-mail of sms.