Title Image

Geboortekaartjes op kraftpapier

Geboortekaartjes op kraftpapier

Vanaf nu kan jij bij FluffyCloud je geboortekaartjes ook laten drukken op kraftpapier. Er zijn 2 verschillende grammages 300gr en het dikkere 440gr. Verschillende  ontwerpen van FluffyCloud kan je laten drukken op dit kraftpapier, hou er wel rekening mee dat sommige kleuren meer of minder opvallen. Donkere kleuren zijn het duidelijkste en er is ook een mogelijkheid om met wit te drukken.

Let wel dat de aantallen bij dit papier niet hetzelfde zijn het begint bij 50 ex dan 75 ex, 100 ex, 125 ex, enz. Ook sommige formaten verschillen een beetje omdat hiervoor wordt samengewerkt met een andere drukkerij.

Wil je graag prijs ontvangen, stuur me dan even een mailtje info@fluffycloud.be met het formaat, enkel of dubbel kaartje, grammage van het papier, moet er met wit gedrukt worden en het aantal, dan bezorg ik een offerte.